За 5 месеца, откакто  управлява област Бургас, Пламен Янев забърква

...
За 5 месеца, откакто  управлява област Бургас, Пламен Янев забърква
Коментари Харесай

Бургазлии вдигнаха ръце от партийната калинка Пламен Янев, искат друг областен управител

За 5 месеца, откакто  ръководи област Бургас, Пламен Янев забърква единствено кавги

Пламен Янев обича да се занимава с неприсъщи за поста си действия и начинания. Зад тях прозира явен политически популизъм, някакъв неблаговиден опит за партийно строителство и битка за издигане на избираемо място в някакви бъдещи избори. Задълженията на регионален шеф, които са му вменени по закон са оставени на назад във времето. 

В първите месеци от своето ръководство Пламен Янев посвещава на налагането на болшевички ограничения за надзор на подчинената му администрация, като по най-унизителния за чиновниците метод слага видеонаблюдение навътре в постройката на регионалната администрация. Изявени специалисти с високо публично доверие, отдали целия си професионален път за по-доброто бъдеще на Бургас и региона се третират и снимат на работните им места като джебчии в дребен квартален магазин за алкохол, цигари и захарни произведения.

Безумните дейности на Пламен Янев ще му отрежат главата, откакто съвсем всички общински съветници в Бургас желаеха отстраняването му, а от ПП-ДБ смъкнаха доверието си от него. Единственият, който към момента крепи Пламен Янев, понасяйки големи репутационни вреди е Константин Бачийски – ръководител на Политическа партия „ Средна Европейска Класа “, съдружен сътрудник на ПП-ДБ, който пробута партийната си калинка Пламен Янев за регионален шеф преди 5 месеца.

Източник: crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР